u2-3header

BONO

Bono is de zanger van U2, een van de populairste en meest invloedrijke rockbands van de laatste 30 jaar. Bono is aanbeden en bewonderd, zowel binnen als buiten de muziekindustrie. Bono is mede oprichter van organisaties zoals DATA en de ONE-campagne en vind hij diep respect bij politici en mondiale staatslieden als ook muziekliefhebbers.

Meer informatie

THE EDGE

David Howell Evans is de gitarist van U2, en is beter bekend als The Edge. David Evans wordt geboren in het Barking Maternity Ziekenhuis in Essex in het oosten van Londen, als zoon van Garvin en Gwenda Evans die afkomstig zijn uit het plaatsje Llanelli in Wales.

Meer informatie

LARRY

Lawrence Joseph Mullen is geboren en getogen in Artane, gelegen ten noorden van Dublin, op 60 Rosemount Avenue. Hij moest de “Junior” toevoegen aan het einde van zijn naam om zich te onderscheiden van zijn vader Larry Mullen.

Meer informatie

ADAM

Adam is geboren in Chinnor, Oxfordshire, Engeland, Adam Clayton is de oudste zoon van Brian en Jo Clayton. Het gezin verhuisde in hun jonge jaren van Engeland naar Nairobi als gevolg van het beroep van vader Clayton hij werkte namelijk als piloot. Toen Adam 5 jaar was besloot het gezin zich definitief te vestigen in Malahide in Ierland.

Meer informatie