Amsterdam ArenA

Presale Extra Concert Amsterdam begonnen

Amsterdam ArenA

U2 geeft komende zomer een tweede concert in de Amsterdam ArenA. Het eerste concert was na 60 minuten helemaal uitverkocht.

De voorverkoop voor U2 leden is vandaag begonnen. De officiële verkoop start maandag 23 januari.

The Joshua Tree Tour 2017 volgt op de baanbrekende iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour waarmee de band in 2015 in arena concertzalen speelde. Het is de eerste stadiontour sinds de recordbrekende U2 360° Tour uit 2009-2011, die werd bezocht door meer dan 7.3 miljoen fans wereldwijd.

De Tour gaat op 12 mei van start in Vancouver en reist langs verschillende steden in Noord Amerika en Europa met deze zomer hun eerste optreden ooit op een Amerikaans festival als headliner op het Bonnaroo Music & Arts Festival én op 22 juli een concert in Croke Park in hun thuisstad Dublin.

Share
Geplaatst in Tour.