‘The Joshua Tree Tour’ 29 juli in Amsterdam ArenA

Naar aanleiding van het dertigjarig jubileum van het album The Joshua Tree geeft U2 op zaterdag 29 juli een concert in de Amsterdam ArenA. Het optreden maak deel uit van een tour waarbij een select aantal Europese steden wordt aangedaan.

Voor de jaarwisseling bevestigde Bono al dat U2-fans in 2017 zowel een nieuwe langspeler als een tour konden verwachten. Tijdens het concert in Amsterdam wordt het succesvolle album The Joshua Tree, integraal uitgevoerd.Als support act neemt U2 in Europa Noel Gallaghers High Flying Birds mee. In Noord-Amerika zijn Mumford & Sons, OneRepublic en The Lumineers van de partij.

The Joshua Tree is een klassieker tussen de vele albums van U2. De vijfde studioplaat van de band – geproduceerd door Brian Eno en Daniel Lanois – werd in 1987 uitgebracht en bevat parels als ‘With Or Without You’, ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ en ‘Where The Streets Have No Name’. Het werd ook hun allereerste album op nummer 1 in de VS. Er gingen wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren van over de toonbank. ”

Tickets on sale Monday, Jan 16th (Europe) and Tuesday, Jan. 17th (North America). Presales this week.

  • Wednesday, Jan. 11, 9am – Presales open
  • Friday, Jan. 13, 5PM – Presales end
  • Monday, Jan 16 & Tues Jan 17 – Public on sale
Share
Geplaatst in Tour.