Geruchten over de komende ‘Joshua Tree’ tour

Met kerstmis was iedereen verrast dat U2 met de mededeling kwam dat 2017 een heel bezonder jaar zou worden met optredens om het 30-jarig jubileum te vieren van de ‘Joshua Tree’ en een geplande tour.

In de afgelopen dagen zijn er verschillende geruchten geweest dat er een tour aankondiging zou komen op 9 januari. Verdere verslagen gaan over een eventuele ticket voorverkoop op 17 januari. Verder worden er steden genoemd, in ieder geval voor Noord-Amerika. Op 20 mei zou de band optreden in de ‘Rose Bowl’ in Los Angeles. Voor Europa kwamen er geruchten van de Nederlandse zender Veronica over het verloten van concert kaarten in januari voor de komende tour.

Niets van alles is officieel door de band aangekondigd het blijven geruchten, maar het wordt wel een spannende januari en een spannend U2-jaar 2017.

Share
Geplaatst in Tour.