HBO2

‘One’ voor Jimmy Page

Gisteren was het vijfde van zes concerten in London. De laatste keer dat U2 vijf concerten in London gaf was met de ZooTV tour, deze waren gesplitst over twee legs. De laatste keer dat er vijf concerten werden gegeven in een leg was met de ‘Boy Tour’ in de herfst 1980.

De grootste verandering dit concert was het spelen van ‘Volcano’ dat pas voor de vierde keer tijdens de Europese leg werd gespeeld. Het miste negen shows achter elkaar voor het laats gespeeld op 09 oktober in Barcelona. ‘Volcano’ werd achter ‘Elevation’ gespeeld dat na het missen van een show terug keerde.

Jimmy Page (gitarist van Led Zeppelin) bevond zich onder het publiek en ‘One’ werd aan hem toegewijd. ‘One’ was voor de tweede keer achter elkaar de afsluiter van het concert wat nog niet eerder is voorgekomen in deze tour

Share
Geplaatst in Tour.