London 4

Record voor ‘October’

Mysterious Ways

In hun vierde show in London was er het Europese debuut voor ‘All I Want Is You’. Dit is pas de zesde keer dat het deze tour word gespeeld voor het laats op 23 juli in New York.

Sinds augustus 2001 tijdens de Elevation’s tour is het niet voorgekomen dat u2 vier keer achter elkaar in een Engelse stad een concert gaf.
Verder in de show keerde drie nummers terug in de setlist,’The Electric Co.’ keerde terug na het missen van twee shows. Tijdens het optreden op de e-stage keerde ‘Disere’ na een show weer terug en op het einde was er weer plaats voor ‘One’

Het nummer ‘October’ heeft een interessant record in handen gekregen tijdens deze tour. U2 heeft heel vaak in de maand oktober gespeeld tijdens hun tours in de afgelopen 35 jaar. De laatste keer dat U2 het nummer ‘October’ tijdens alle shows in de maand oktober gespeeld werd is tijdens de ‘Unforgettable Fire’ Tour in Oktober 1984, waar het in alle tien shows gespeeld werd. Dit jaar werd het in alle twaalf de shows gespeeld wat een nieuw en mooi record is voor ‘October’

Een ander record tijden deze show is het aantal snippers dat naar 22 werd gebracht, het vorige record was 18 in San Jose op 19 mei 2015

Share
Geplaatst in Tour.