london 1

U2 in London

Na een afwezigheid van zes jaar konden de fans in London de eerste van zes U2 iNNOCENCE & eXPERIENCE Shows in de Londoner O2 Arena meemaken.

Bij binnenkomst waren er grote problemen met het scannen van de Creditcards die als entree bewijs dienen om de Arena binnen te komen. Zelfs bij het begin van de show stond er nog een lange rij wachtenden voor de ingang.
In London en Dublin worden naast de entree bewijzen (staanplaatsen) ook de creditcards gescand om de illegale verkoop van kaarten tegen te gaan.

De setlist die gespeeld werd was de gewoonlijke ‘Night One’ in het eerste gedeelte werd ‘Electric Co.’ gespeeld en in het middelgedeelte van het concert was er ruimte voor ‘Elevation’ en ‘Sweetest Thing’. Afsluiter was ‘One’ dat luidkeels werd mee gezongen door het Engelse publiek.

Share
Geplaatst in Tour.