U2 Koln

Tweede dag U2 in de Kölner Lanxess Arena

 

Gisteren avond werd het tweede concert in de Kölner Lanxess Arena gegeven, en wat was het goed na het concert gezien te hebben in Amsterdam waren we hier ook getuige van.

Het concert starte met een setlist  die de band normaal op een tweede dag speelt met ‘Out of Contro’l en ‘Desire’ terug in de setlist na het missen van de eerste show in de Kölner Arena. Niets aan de hand zou je zeggen , maar dan kwam er een handvol van verrassingen later in de set, genoeg om de setlist naar 27 nummers te brengen, dat betekent het langste concert wat U2 tot nu toe gegeven heeft.

De eerste verrassing was het spelen van ‘Party Girl’ op de e-stage waarbij de hele arena uit zijn dak ging. Het nummer werd pas voor de tweede keer gespeeld tijdens de hele tour, namelijk op 31 juli in New York. Voor het laats dat ‘Party Girl’ in Europa gespeeld werd was in 2009.

De tweede verrassing was de terug keer van ‘Angel Of Harlem’ tijdens een drie nummers durend e-stage optreden. ‘Angel Of Harlem’ en ‘Party Girl werden samen gespeeld met een Nederlandse fan G’lies op gitaar.

De final surprise kwam op het einde met het spelen van ‘Bad’ en ’40’ wat gewoonlijk alleen gespeeld word als U2 vier dagen in een stad optreed

LYRICS: Party Girl

I know a girl
A girl called Party, Party Girl
I know she wants more than a party, Party Girl
And she won’t tell me her name

I know a boy
A boy called Trash, Trash Can
I know he does all that he can, wham bam
And she won’t tell me his name  >> entire lyrics

Share
Geplaatst in Tour.