Antwerpen 6

U2 in Antwerpen

Zesendertig uur voor U2 gisteravond het podium van het Sportpaleis opstapte, stonden er al een paar honderd fans in een lange rij te wachten. U2 geeft voor het eerst in tien jaar weer eens een indoor concert in België in het Antwerpse Sportpaleis En naar U2-normen is de iNNOCENCE + eXPERIENCE-tournee een intieme onderneming. Een relatief begrip, uiteraard, want de twee data in Antwerpen waren samen  goed voor 40.000 toeschouwers.

Dit was het eerste optreden van U2 in Antwerpen sinds 2001, laatste keer in Antwerpen was met de Elevation Tour. Er werden deze avond geen nieuwe songs gespeeld, de setlist was dezelfde als de eerste show in Barcelona. Tijdens ‘City of Blinding Lights’  trok Bono een jonge meid het podium op om samen met hem het nummer te zingen en vergezelde Bono ook bij het nummer ‘Beautiful Day’. Het concert werd afgesloten met ‘One’

LYRICS: City Of Blinding Lights

The more you see the less you know
The less you find out as you go
I knew much more then than I do now

Neon heart dayglo eyes
A city lit by fireflies
They’re advertising in the skies
For people like us    >> entire lyric

Share
Geplaatst in Tour.