Berlijn 3

Debuut ‘New Year’s Day’ in Berlijn

De derde van vier shows in Berlijn is afgelopen.Dit is pas de tweede keer dat U2 drie shows achter elkaar geeft in een Duitse stad in een tour. Eerder gebeurde dat in Dortmund in 1989 met de Lovetown’s tour, waar drie shows werden gegeven. De grootste verrassing van de avond was het tour debuut van ‘New Year’s Day’ . Dit betekent dat ‘New Year’s Day’ en ‘I Will Follow’ de enige twee songs zijn die sinds de War tour steeds gespeeld werden. Vele denken dat ‘Sunday Bloody Sunday’ hier ook toe behoort echter ‘Sunday Bloody Sunday’ miste de Lovetown tour en ‘Party Girl’ miste alleen de Popmart tour.
De show werd deze keer afgesloten met het nummer ‘One’.

Share
Geplaatst in Tour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *