NEW YORK, NY - JULY 18:  The Edge and Bono perform onstage during U2's iNNOCENCE + eXPERIENCE tour at Madison Square Garden on July 18, 2015 in New York City.  (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Paul Simon samen met U2

Het was de voorlaatste nacht van acht opeenvolgende optredens in New York, en inderdaad de voorlaatste nacht van de eerste leg van de Innocence + Experience Tour, hierna is Europa aan de beurt.Deze show is gelijk aan U2’s record voor de meest opeenvolgende shows in een stad. U2 speelde zeven opeenvolgende shows eerder in Melbourne. Dit record zal naar morgen naar de tweede plek verhuizen.

‘Ordinary Love’ werd gevolgd door een cover van ‘Satellite Of Love’ ter ere van Lou Reed.Dit is de eerste keer sinds 10 december 1993 dat U2 ‘Satellite Of Love’ coverde. Het werd 145 keer gespeeld in de ZooTV tour.

De toegift werd gekenmerkt door een verdere verrassing. Paul Simon trad samen met U2 op en speelde het nummer ‘Mother And Child Reunion’.

Share
Geplaatst in Tour.