( Boston, MA,07/10/15)        U2 plays the Garden.       Friday,  July  10, 2015.  (Staff photo by Stuart Cahill)

Laatste show in ‘Boston’

U2 speelde zijn laatste show in Boston, het is voor het eerst sinds 2001 bij de Elevatiën Tour dat de band vier opeenvolgende optredens gaf in Boston.
De soundcheck was erg verrassend, verschillende tweets melden dat de band ‘The Fly’ speelden als intro naar ‘Invisible’, ‘The Fly’ werd deze tour nog geen enkele keer gespeeld in de shows. Deze keer bleef het ook bij de soundcheck voor ‘The Fly’.

‘Groria’ keerde terug en werd voor de derde keer deze tour gespeeld, verder keerde ‘Stuck In A Moment ‘ na het missen van vier shows en ‘Volcano’ na acht shows terug. Bij de toegift werd het nummer ‘One’ na het missen van een show weer gespeeld en het nummer ’40’ was er weer na twee shows te hebben gemist.

Share
Geplaatst in Tour.