homepromo_denver_8june15

Nummer drie ‘Chicago’

Gisteren was de derde van vijf shows in Chicago. Er kwamen een aantal verrassingen tijdens de soundcheck.’Lucifer’s Hands’ tot nu toe alleen live gespeeld op 13 juni 2015,’The Crystal Ballroom’ nog nooit live gebracht, ‘Gloria’ laats live op 14 december 2015 en T’wo Hearts Beat As One’ voor het laats live gebracht op 27 december 1989. Twee van deze songs haalde live show.

‘Gloria’ maakte zijn debuut als 40ste song gespeeld deze tour, het is de eerste song dat gespeeld word van het album ‘October’. Het was 9 jaar 6 maanden en 14 dagen dat ‘Gloria’ weer live gespeeld werd. Het nummer ‘Lucifer’s Hands’ werd voor de tweede keer deze tour gespeeld  ‘All I Want Is You’ werd ook pas voor de tweede keer gespeeld na een afwezigheid van negen shows.

Drie fans mochten het podium op voor het nummer ‘Desire’, dat ook drie shows afwezig was

Share
Geplaatst in Tour.