montreal show drie

Fan speelt op gitaar mee !!!!

16 juni was de derde van vier shows uit Montreal. Nooit eerder trad U2 zo vaak op in Montreal als deze tour. Bij de Elevation Tour speelde de band drie shows, twee in de eerste leg en een in de derde leg van de tour.

Tijdens de soundcheck repeteerde U2 Volcano, Iris, Sunday Bloody Sunday, and The Miracle. Alle vier werden ze ook in de show gespeeld. De laatste drie zijn geen verrassing want ze werden tot nu toe bij elk optreden gespeeld, maar Volcano werd pas voor de derde keer gespeeld deze Innocence + Experience Tour en voor het eerst in Montreal. 

Voor Volcano gaf de band een geïmproviseerde versie van Desire, die niet op de gedrukte setlist stond en de afgelopen drie shows helemaal niet ten gehore gebracht werd. Het werd op gitaar en zang mee gespeeld door een fan uit het publiek.

Share
Geplaatst in Tour.